Wednesday, October 1, 2014

Daisy Shawl Cantik & Menawan



Salam..
2nd G.A yg aku baru berjinak2 nak join...sangat terlambat la hai aku ni..umur dh masuk 30 baru nak join benda2 ni ....dan aku berharap gak lah moga tuah tu ada pada aku sebabnya aku ni tak pernah ada shawl..hahaha..(sangat sedih kan) coz aku masih dulu kini dan selamanya ngan bawal..sangat xreti nak pakai shawl2 dan adik beradik  dia segala...so mayb dengan 1st shawl DAISY yang bakal aku dapat ni, boleh lah aku start belajar pakai shawl pulak pas ni..( jeles sebenarnya tgk orang lain pakai, nampak comellll je...) heheh...

daaa.....

3 comments:

  1. goodluck yer... saya join jugak ni... jemput ke blog saya, saya ada GA souvenirs dari PARIS sedang berlangsung... :D salam perkenalan dari JINDRISSKA.

    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan dari akak.Good luck to u for the GA.jemput datang blog akak yer

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html

    ReplyDelete