Tuesday, August 10, 2010

- 1st time puase di bumi asing -





Hari ni dah pon hari Selasa bersamaan ngan 29 Sya'ban 1431 H..
Sok bermulanya 1 Ramadhan...

Alhamdulillah berjumpe lagi bulan yg mulia ni...Tahun lepas, aku berpuase kat kampung, ngan mak abah..mase tu aku masih lagi single mingle..tahun ni aku berpuase ngan En Nadzri...1st time kami berpuase bersame..di tempat org.....So besok, kami dh plan akan bangun sahur kui 3.00 pagi...sebab suboh start 3.30 pagi..then puase...sampailah gorib kui 9.11 malam...aduhai hampir 17 jam lamenye..Semoga semuanye di permudahkan...:)

Pengalaman kami berpuase di sini akan aku ceritakan nnt..Yang pasti lepas2 ni aku yakin blog aku ni akan bernyawa kembali....sebabnye aku dh stop keje..coz dieorg pon tgh bercuti skang ni...mesti aku akan rindu ngan budak2 tu nnt....Yazeed & Khalid >> buah hati ku..:)

Plan for today, kiteorg MyPSI members semua akan ke Malaysia Hall untuk Ihya Ramadhan..akan aku ceritakan in next en3....daaa.....





5 comments:

  1. Selamat berpuasa Dee..
    waa..trkejut jap dgr 17 jam

    ReplyDelete
  2. masih teringat berbuka puasa kat UK 1st time dulu bersama nasi dengan kacang dal

    UV Hampir 1,000

    ReplyDelete
  3. Hehehe .. Selamat berpuasa :) Time kita dulu maghrib asyik pkl 4 lebih jer ;)

    Ramadhan Kareem!

    MY LATEST ENTRY: Ramadhan Kareem! Allahu Akram

    ReplyDelete
  4. yott > selamat berpuase,xbalik malaysia pon..tahun ni beraya kat dublin, xberebut nk balik kg mane..heheh

    Sharinginfoz > kacang dal..heheh..kami bersahur ngan sambal goreng pagi td...yummyyy

    Dr > ye ke...bestnye..:)

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa di tmpt org...;-)

    ReplyDelete