Monday, February 1, 2010

Farewell Party Abg Saidi & family

Hujan emas d negeri org, hujan batu d negeri sendiri...
Sabtu ari tu 30 January, MyPSI wat farewell party untuk  Abg Saidi & family (Kak Aisyah, Imtiaz, Iffah & Iqbal) Jelas kelihatan  kat muke Abg Saidi ngan kak Aisyah.betape hepynye dieorg..Wahhh!!!! tumpang hepy gk ni....Dieorg nk balik dh 17 Feb ni, abg saidi dh hbs master die..setahun je, mcm nae. Xsempat nk kenal lebih jauh ngan saidi & family namun hubungan yg terjalin kat cni menyebabkan kiteorg leh rapat , dh mcm family sendiri...hehehe...Kat bwh ni aku sertakan sekali gamba2 yg ade time party tu, thanks to cameraman, gud job..:)


 

  
Yummyy!!! Time nilah leh mkn best (Nasi lemak, Mee bandung, Pie & pelbagai jenis kueh mueh)




Si kecik Affan yg comel..:)


Our president, Muhad tgh bg speech


Ahli baru MyPSI (yg tepi skali ni) Hasbullah (bdk phd UCD)




Abg Saidi (yg di rai2 kan) tgh bg kate2 terakhir...



Dr Aisyah (wife abg Saidi) & Dr Azlina (wife abg Saiful)



Tuan umah ade wat slide video untuk tatapan ari tu



Semua tgh khusyuk cr muke msg2 dlm video tu..hahaha


Abg Saiful (org paling lame kat dublin) & me..

 
Inilah member2 yg dtg meraikan party tuk Saidi's & family :)


Geng2 lelaki


Lepas laki, geng pompuan plak



Abg Saidi, Abg Izwan, Abg Naeku(hehe)Adi & Nik


Iffah, Imtiaz & Afiq



1 comment:

  1. Gudluck in everything Abg Saidi :)

    ReplyDelete