Friday, March 18, 2011

Member blogger yg menyepi.. yott


Salam petang Jumaat dari Puncak Alam...

Hari ni temankan En Nadzri g opis..( actually selalu je.kalu rase xnk tido siang kat umah..sebab nanti mak akan marah..) mak selalu kata cam gini..

" Ana!! Jgn tido siang masa ngandung2 ni..nanti susah nk beranak..ingat tu !!" 

dan aku selalu akan jawab..

" Baik mak "
( menurut perintah .. mak aku sangat garang sebenarnya..huhu)

So nak di jadikan cerita, aku dah lama xmenulis dalam blog aku ni..ntahlah..terasa mcm m***s je..aku memang akui  yang aku bukanlah penulis blog yang tegar...huh..tapi tetiba ja petang ni, aku terajin untuk berBW dan antara blog yang kerap & gemar aku kunjungi adalah blog si yott ni...( sebabnya since dari Dublin lagi, die selalu singgah dan bagi komen dalam blog aku...terharu sangat sebenarnya.thanks yott )


dan alangkah terkejutnya aku yang die pon rupanya dah lama xmenulis..last entry die mengatakan yang die masuk hospital?? kenapa Yott?? what happen to u?

Moga cepat sembuh Yott..:)

2 comments:

  1. same la kte pon malas jugak...hehe

    ReplyDelete
  2. yuni : mmg xboleh jadi penulis yg tegar kite ni kan..huhu

    ReplyDelete