Sunday, September 26, 2010

Our 1st Annivesary in Dublin


Hari ni  26 Sept 2010, genap sudah setahun perkahwinan kami..terasa cepat masa berlalu..En. Nadzri nyanyikan lagu Wawasan 2020 untuk ulang tahun pertama kami..hahaha..Katanya lagi next year dia akan nyanyikan lagu Jalur Gemilang pulak...(tetibe je terlebih patriotik lah pulak En.Nadzri ni..:) )

Menyambut hari yg bermakna ni kami berdinner di Proton House (mamak style je)..no candle light dinner segala coz :
  • Rumah yg sangat berselerak dengan kotak2 untuk shipping bersepah di living room.
  • Kekurangan groceries sebab belum punya masa free untuk keluar membeli barang2 dapur.
Alhamdulillah..even mamak style pon jadilah...ini pon dah lebih dari cukup..thanks dear..
Dan malam ni kebetulan di tv ada movie  night...citer 300..xsangka pulak boleh tengok 300 malam ni coz dulu 1st time tengok movie dengan En.Nadzri adalah 300..tu pon masa kami masih berkawan biasa dulu di Kuantan..dan la ni, kami tengok 300 lagi as husband & wife...

  

Alhamdulillah..kasih sesama kami xpernah berubah malah semakin bertambah...thanks dear..

1 comment:

  1. <3 Happy Anniversary <3 Mr Nadzri, sila belajar lagu lebih romatic ok? hehe

    MY LATEST ENTRY: Smashin’..

    ReplyDelete