Wednesday, September 24, 2014

Hadapi dengan senyuman




Semalam, 
Antara hari yang sangat sukar aku lalui..rasa sesalan tu menebal sehingga ke hari ini..
Ya Allah berikanlah aku petunjuk apa yg harus aku lakukan...akan ku ceritakan pasal 'kisah' ni nanti..insyaAllah..

So, apa yang terjadi beberapa minit yg lepas, aku terus teringat kembali akan blog aku yg semakin bersarang ni..sign in je blog, terus terbaca giveaway by http://kasutkaca15.blogspot.com/..terasa semangat balik nak berbloging..ya kita bebas untuk bermimpi..aku setuju sangat ...macam yg aku katakan, bermimpilah..maka tuhan akan memeluk mimpi2mu....mimpi aku? impian aku? juga akan ku ceritakan nanti..(doakan aku jd rajin kembali)

Maka ( ayat bunyi skema sikit) aku pon senyumlah, hidup ini indah rupanya...lupakan segala yg lepas..pandang ke depan.bersyukurlah...kita ni di kelilingi dengan org yg hebat2...org yg bisa mampu buat kite kembali tersenyum, bersemangat dan kembali berfikir....
Alhamdulillah...

* so thank u so much kpd tuan punye blog kasut kaca15 ni sbb buat giveaway ni..secara tak sengaja die dah paksa aku menaip n3 yg dah lm aku tinggalkan...terima kasih.(kalu ade rejeki, dptlah aku hadiah tu, kalu x, xpe..rejeki blogger lain...kan? so jom kite bermimpi!!!!!!!)

1 comment:

  1. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Giveaway Floral Skirt(3oct)
    Preloved Giveaway (6oct)

    ReplyDelete