Saturday, November 9, 2013

Menanti Orang Baru

Assalamualaikum....

Minggu ni dah masuk minggu  ke 37 kandungan aku...Alhamdulillah..walaupon  kadang-kadang terasa sakit di bahagian bawah ( terutamanya bila dah duduk nak bangun semula tu),  tapi sakit tu belum lagi menunjukkan yang budak ni nak keluar..selesa sangat kot dia dok dalam tu...heheh...dok la baby mama, InsyaAllah mama masih kuat lagi..

 9 bulan



Klinik Pakar Wanita Tan di Bukit Jambul

Hari tu pergi buat scan 3D/4D kat Klinik Pakar Wanita Tan ...punya lah ramai orang yang datang nak dapatkan servis Dr. Tan ni, nasib baiklah kedatangan aku di terima sebab aku orang yang last derang amik hari tu...aku sampai kat klinik tu pukul 11 tengah hari, pukul 1.30 baru sampai turn..berjanggut kami tunggu semata-mata nak sangat tengok budak kecik dalam perot ni hah...Alhamdulillah...dapatlah 6 keping gambar budak kecik ni...Walaupon tak dapat CD (ada video dan gambar) macam di Vission College masa buat scan Irfan dulu, tapi tak pelah dah memang takde servis macam tu di penang ni hah, kira jadilah kan...Harga scan kat klinik ni RM 120 dan pada sesiapa yang nak buat scan tu, baiklah p awal sikit (6 - 7 bulan), jangan jadi macam aku, dah 8 bulan baru nak p, nasib baik baby nk tunjuk muka..kalau tak, membazir je 120 tu...;)


Alhamdulillah

Moga dipermudahkan masa proses bersalin nanti.  .doakan aku..;)

3 comments:

  1. oh, tgh tggu ari la nie..smoga dipermudahkan eh dee.baby boy ke girl ke?btw, congratz k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks noi...scannye baby boy...:)

      Delete
  2. Klinik Keluarga di Kepala Batas, Seberang Perai Utara, Pulau Pinang kini menawarkan servis ultrasound scan 3D/4D untuk ibu hamil

    http://klinik-keluarga-4d.blogspot.com/

    ReplyDelete