Monday, February 7, 2011

..My HERO..

Hari tu nasib baik sempat jugak bekejar ke Vission College untuk scan baby..Appoinment pukul 3.30 petang, tapi time tu kiteorg masih lagi di Puncak Alam sebab En Nadzri masih lagi dalam tugasannya mengajar anak bangsa...So, tepat pukul 3.40 petang, kiteorang pon gerak....dah lambat kan, apa lagi...pilot Dee bawak macam naik kereta racing car je..laju giler...Dan bayangkan kiteorang boleh sampai kat Vission College yang terletak kat Kelana Jaya tu tepat pkul 4.15 petang..Alhamdulillah...Syukur sampai.....mengucap panjang Dee sepanjang perjalanan....Dan hasilnya...ini die:


Hero..:)
*
*
Dan ini la die rupenye yang selalu kick2 my tummy..


Mode time tu happy sangat2..yelah kan 1st time dapat tengok die live dalam perot ni..tapi budak kecit ni sedikit mahyu..penat jugaklah budak yang scan tu berusaha nak dapatkan picture muka dia...asik tutup muka je..last2 dapat jugak amik...gamba ni adalah yang terbaik...:)
patutlah En. Nadzri xpernah nak cari nama anak perempuan..instict dia sangat kuat mengatakan yang ianya adalah baby boy..

So Dee dah tau yang dalam perut ni adalah hero...My Hero...(tapi xtau jugak.lom pasti.mana lah tahu tetibe tukar jantina bila lahir nanti..sebab semuanya kan DIA tentukan..kita hanya merancang, DIA yang tentukan..)

Tapi insan kat bawah ni adalah My HERO buat selama2nya....
*
*

Alhamdulillah...:)


4 comments:

  1. dah boleh nampak dah muke baby :)

    take care Dee

    ReplyDelete
  2. Aiydalela : yup..dh boleh nmpk dh muke die...:) thank u..

    ReplyDelete
  3. tahniah.. hehe..
    apa pun take care ye.. :)

    ReplyDelete