Saturday, May 1, 2010

-Penyeri gelak tawa di rantau orang-

 my Khalid

Bulan kedua menjage Yazeed, aku dapat lagi sorang budak, Khalid name die, baru je masuk 2 tahun, mude sikit dari si Yazeed..Khalid ni elok je budaknye, berbeza dengan si Yazeed yang aktif + nakal... baik je..pendiam tapi bile die dah hepi, suare die aku xmampu nk dengar...nyaring sangat2..hahaha...xsabar nk jumpe budak2 ni setiap hari..nak mengenakan dieorg, nk bergelak tawe ngan dieorg, nk menyuapkan setiap makanan kat mulut dieorg, nk membuat 'nanna' atau susu untuk dieorg..& yg penting sekali nk dengar dieorg panggil name aku 'Ana'.

Alhamdulillah rejeki kami merantau tempat orang...

Yazeed & Khalid



2 comments:

  1. blog yang cantik.
    terim kasih sudah mampir ke blog saya yang lama, mampir juga ke rumah sya yang baru http://mengeluh.wordpress.com

    salam persahabatan dari indonesia.

    ReplyDelete
  2. waduhh...comeinya bdk2 tu...geram tgk..;-)

    ReplyDelete